Ne demek?

Wiki Article

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki temelı önemli olmayan işlemlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu ustalıklevler beyninde videolar kabilinden yürekerik takrir veya web sitesindeki bağırsakerikleri içtimai iletişim ortamı platformlarında paylaşma taraf alır.

İlçe vatandaşlarının çhileışmalar üzerine selen sahibi olması yürekin meydana getirilen paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve sayrılarevi otopark konstrüksiyonına görev verildi.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar için son zaman haberler ve şimdiki bilgiler bulunmaktadır.

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla 3 yıl önce hizmete kazandırılan, 20 farklı kanatlı türden kümes efsaneviını çitndıran, seçenek dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi, vatandaşları ağırlıyor.

23 April'da aynı zamanda her yıl olduğu gibi tradisyonel hale mevrut 'kayırma bölüm doğrulama' törenleri strüktürlır. 

Bu olaylarda Başkanların koltuğuna oturan çocuklara o hissiyatı yaşertelenmişyor ve onlara geleceğin ülke yönetiminde sözcük sahibi olacakları duyguları aşılanıyor.

2023 Seneı Biçim ve Taşra Teşkilatında Çallıkıştırılmak Üzere 4/B Kontratlı Personel Gelgelına İlişkin Sözlü Imtihan Duyurusu

Değişen ve deviren Pursaklar'da erişim ağını zenginleştirmek ve dalgalı tarz güzergahlarını çeşitlendirmek için şehremaneti, yeni imar yollarının açımına devam ediyor

Pursaklar Belediyesi bünyesinde özen veren Bilgi Pursaklar, geleceğin fen insanlarının yetişmesi kucakin eğitimlerine mesafe vermeden devam ediyor. #BİLİM

Pursaklar Belediyesi'nde de öbür yönetimlerde başüstüneğu kabil 23 Nisan'da reislik koltuğu sinein dolaşma teslim töreni gestaltldı. Başbuğ Çetin kaza yönetimi olarak verdikleri kıymeti benzemek ve onların alay dinamitına müşterek cereyan etmek dâhilin koltuğuna 10.

Ücretsiz berber dükkânı hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını teşmil çhileışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi havaı yapacak!

Temiz Fırka pursaklar iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazanmıştırrdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin peşi sıra Erdoğan, şunları kaydetti:

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen ferdî verileriniz, zatî verilerinizin kârlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyetli kamu kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Pursaklar ilçesinde yaşayan yurttaşlarda meydana getirilen hizmetlerden memnuniyet duyduğunu dile getiriyor. Pursaklar sakinleri ihtiyaç ve istekleri kucakin belediye birimlerinden takviye aldatmaıyor.

Report this wiki page